Aktualno

VMA 2018 – 9. 9. 2018, Velenje

No images found!
Try some other hashtag or username
No images found!
Try some other hashtag or username

Rezultati – Bergmandlc

V cilju so tudi že vse ekipe, ki so se podale na 30 kilometrsko avanturo. 3. mesto je tokrat pripadlo ekipi RST Domžale, 2. mesto je zasedla ekipa Pipi in Melkijad, “zlato medaljo” pa sta tokrat osvojila člana ekipe Povratnika. Čestitke!

Rezultati – Pozoj

V kategoriji Pozoj si je 3. mesto priborila ekipa HoplaKonopla JR, na 2. mesto se je uvrstila ekipa Morfi the pig, na najvišjo stopničko pa je tokrat stopila ekipa Soko team. Čestitke vsem!

Prve ekipe že v cilju

Ekipe kategorije Pozoj – 15km – so že zaključile svojo avanturo in ob dobrem kosilu čakajo na razglasitev rezultatov. Bergmandlci – 30km – in Mastodonti – 80km – pa imajo pred seboj še precejšnji kos poti. Mastodonti se vzpenjajo na Mozirsko kočo, Bergmandlci pa se podijo po Belih Vodah.

Šoštanj

Ekipe se vztrajno premikajo proti prvi tranziciji, kjer odložijo kolesa in se podajo na mestno orientacijo po Šoštanju.

Start kategorije Mastodont

Trinajst ekip se je ravnokar podalo na 80 kilometrsko avanturo po Velenju in okolici. Ostalih enaindvajset ekip, ki bodo na avanturi premagovale 15 kilometrsko in 30 kilometrsko progo pa pred startom, ki bo ob 9.30 in ob 10.00, čaka še sestanek ekip.

Velenjska mestna avantura

Dobro jutro! Pričenja se Velenjska mestna avantura 2018. Prostovoljci in udeleženci se že počasi zbirajo na Velenjskem jezeru, kjer bo start avanture. Tudi sonce je že z nami.

Velenjska mestna avantura 2018

Upamo, da ste po napornem pustolovskem poletju pripravljeni na še eno noro avanturo po okolici Velenja – Velenjska mestna avantura bo v nedeljo, 9. 9. 2018, start in cilj bosta kot običajno na plaži ob Velenjskem jezeru. Potekala bo v treh kategorijah – 15 km, 30 km in 80 km. Prijave so odprte, več informacij pa najdete tukaj. Se vidimo!

“Fotke” in rezultati

Fotografije letošnje avanture si lahko ogledate na strani Flickr. Če bi želeli pogledati še rezultate, kliknite na Rezultati.

Konec Slovenske avanture 2018

Pa smo zaključili letošnjo, že petnajsto, Slovensko avanturo. Udeleženci se že odpravljajo proti domu, organizatorji pa pospravljamo še zadnje drobnarije, potem pa sledi zaslužen počitek. Se vidimo na Velenjski mestni avanturi, ki bo 15. septembra, do takrat pa vam želimo obilo avanturističnih doživetji.

Podelitev

Tako, pa imamo zmagovalce letošnje Slovenske avanture. V kategoriji Raziskovalec si je 3. mesto priborila ekipa Adventure race Croatia, 2. mesto je zasedla ekipa Adventure Valley, na najvišjo stopničko pa je tokrat stopila ekipa Pustolovec RAJD 1. V kategoriji Popotnik sta 3. mesto dosegla avanturista iz ekipe Amfibija feat. Sigurvegarar, 2. mesto sta si priborila avanturista iz ekipe Behal v desti, 1. mesto pa je pripadlo avanturistoma iz ekipe ŠD Vaitapu. Čestitke vsem ekipam.